ПОГОДЖЕНО ЗАТВЕРДЖУЮ

Начальник Управління державного Начальник відділу освіти

нагляду за дотриманням виконавчого комітету

санітарного законодавства Первомайської міської ради

Головного управління Харківської області

Держпродспоживслужби

в Харківській області

________________Т. КОЛПАКОВА ___________ А. САДЧЕНКО

«___ » __________2021 р. «___»_____________2021 р.

Примірне двотижневе меню

дошкільних навчальних закладів (ясла – садок)

Первомайської міської ради Харківської області

(весняний період)

Назва страви 1 Вихід страви
Ясла (1-3 роки) Садок (3-6 років)
2 3
І ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК
Каша молочна вівсяна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 25/4/6 35/10/10
Какао на молоці 150 180
ОБІД
Салат з солоних огірків 40 50
Суп овочевий 150 180
Макаронні вироби відварні 100 120
Гуляш курячий 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 35
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Плов з м’ясом курячим 100/50 110/75
Хліб пшеничний 20 30
Чай 150 160
Печиво - 25
Фрукти свіжі 55 125
ВІВТОРОК
СНІДАНОК
Каша молочна гречана 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим 20/4 30/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
Фрукти свіжі 55 125
ОБІД
Суп польовий 150 180
Картопляне пюре 100 120
Морква тушкована 40 50
Суфле з вареного м’яса 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 20
Сік 125 175
ВЕЧЕРЯ
Запіканка сирна 150 180
Соус сметанний 30 40
Хліб пшеничний 20 30
Кефір 160 180
Печиво 15 25
СЕРЕДА
СНІДАНОК
Картопля відварна 100 120
Хек припущений у молоці 50 80
Чай 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 30/4/6 40/7/10
ОБІД
Салат з квашеної капусти 40 50
Розсольник 150 180
Рулет курячий, фарширований яйцем 50 80
Каша гречана 100 120
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 20
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Каша молочна вівсяна 150 180
Молоко 150 180
Булка 30 45
ЧЕТВЕР
СНІДАНОК
Каша молочна рисова 150 180
Чай 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим 20/4 40/10
Фрукти свіжі 55 125
ОБІД
Вінегрет (до 15.04) або Огірок солоний 40 50
Суп болгарський 150 180
Картопляне пюре 100 120
Котлета з риби 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 40
Кисіль із фруктів свіжих 120 150
ВЕЧЕРЯ
Вареники ліниві з маслом вершковим 140/7 150/10
Какао на молоці 150 180
Печиво 10 25
П´ЯТНИЦЯ
СНІДАНОК
Суп молочний з макаронами 150 180
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 20/4/6 30/10/10
ОБІД
Огірок солоний 40 50
Борщ буряковий зі сметаною 150/5 180/10
Каша пшенична 100 120
Оладки печінкові 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 30
Сік 125 175
ВЕЧЕРЯ
Котлети картопляні 150 180
Соус сметанний 30 40
Яйце варене 20 40
Хліб пшеничний 20 30
Кефір 160 180
Фрукти свіжі 55 125
ІІ ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК
Ікра морквяна 40 50
Каша ячна 100 120
Яйце варене 20 40
Хліб пшеничний з маслом вершковим 30/4 40/10
Чай 150 160
ОБІД
Огірок солоний 40 50
Суп вермішельний з фрикадельками 180/18 200/28
Бігос овочево-курячий 110/35 130/45
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 35
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Пудинг сирно-морквяний зі сметаною 140/5 180/15
Какао на молоці 150 180
Печиво 10 25
Фрукти свіжі 55 125
ВІВТОРОК
СНІДАНОК
Каша молочна вівсяна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 20/4/6 30/10/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
ОБІД
Салат з квашеної капусти 40 50
Суп гороховий 150 180
Картопляне пюре 100 120
Печінка тушкована в сметані 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 20
Компот зі свіжих яблук 120 150
ВЕЧЕРЯ
Вінегрет (до 15.04) або Ікра бурячково-морквяна 130 160
Зрази рибні січені 50 80
Хліб пшеничний 20 30
Сік 125 175
Фрукти свіжі 55 125
СЕРЕДА
СНІДАНОК
Каша пшоняна молочна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим 20/4 30/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
ОБІД
Салат з солених огірків 40 50
Борщ український зі сметаною 150/5 180/15
Каша пшенична 100 120
Оладки курячі 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 20
Кисіль із фруктів свіжих 120 150
ВЕЧЕРЯ
Салат з квашеної капусти 40 50
Зрази картопляні з м’ясом 100/50 120/60
Хліб пшеничний 20 30
Компот із сухофруктів 120 150
ЧЕТВЕР
СНІДАНОК
Каша манна молочна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим 30/4 40/7
Чай 150 160
Фрукти свіжі 55 125
ОБІД
Суп з м’ясними фрикадельками 160/20 200/24
Вареники з картоплею 100 120
Соус сметанний 30 40
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 25
Сік 125 175
ВЕЧЕРЯ
Сирники 100 130
Соус молочний солодкий 30 40
Какао на молоці 150 180
Печиво - 25
П´ЯТНИЦЯ
СНІДАНОК
Каша рисова з яблуками 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 25/3/6 35/10/10
Чай 150 180
ОБІД
Салат бурячковий 40 50
Куліш 150 180
Картопляне пюре 100 120
Котлета з риби 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 35
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Суп молочний вермішельний 150 180
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
Хліб пшеничний 20 30
Печиво 15 25
Фрукти свіжі 55 125

Тетяна Митрофанова

ПОГОДЖЕНО ЗАТВЕРДЖУЮ

Начальник Управління державного Начальник відділу освіти

нагляду за дотриманням виконавчого комітету

санітарного законодавства Первомайської міської ради

Головного управління Харківської області

Держпродспоживслужби

в Харківській області

________________Т. КОЛПАКОВА ___________ А. САДЧЕНКО

«___ » __________2021 р. «___»_____________2021 р.

Примірне двотижневе меню

дошкільних навчальних закладів (ясла – садок)

Первомайської міської ради Харківської області

(зимовий період)

Назва страви 1 Вихід страви
Ясла (1-3 роки) Садок (3-6 років)
2 3
І ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК
Каша молочна вівсяна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим з сиром твердим 25/4/9 35/10/10
Чай 150 160
Фрукти свіжі 80 125
ОБІД
Суп гречаний 150 180
Капуста тушкована з м’ясом птиці 150 180
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 25 35
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Вареники ліниві 140 150
Соус молочний солодкий 30 40
Какао на цільному молоці 150 180
ВІВТОРОК
СНІДАНОК
Каша пшоняна молочна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 20/4/9 30/10/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
Печиво 10 50
ОБІД
Огірок солоний 30 40
Борщ український зі сметаною 150/5 180/15
Гуляш з м’яса птиці 60 70
Каша гречана 100 120
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 15 20
Компот зі свіжих яблук 120 150
ВЕЧЕРЯ
Оладки печінкові 30 50
Ікра бурячково-морквяна 130 160
Хліб пшеничний 20 30
Кисіль із соку фруктового 120 150
Фрукти свіжі 50 125
СЕРЕДА
СНІДАНОК
Макаронні вироби з сиром твердим 140/9 170/10
Хліб пшеничний з маслом вершковим 20/4 30/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
ОБІД
Салат з солених огірків з цибулею 40 50
Суп польовий 150 180
Котлета з м’яса птиці 50 70
Картопля відварна з маслом вершковим 100 120
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 15 20
Компот зі свіжих яблук 120 150
ВЕЧЕРЯ
Яйце варене - 40
Зрази рибні 50 70
Вінегрет (до 15 квітня) 80 100
Хліб пшеничний 20 30
Сік 70 100
Фрукти свіжі 40 125
ЧЕТВЕР
СНІДАНОК
Каша в’язка пшенична з морквою 150 180
Чай 150 160
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 25/4/9 40/10/10
Фрукти свіжі 40 125
ОБІД
Суп гороховий 150 180
Суфле з вареного м’яса птиці 50 70
Ікра бурякова 100 120
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 30 40
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Запіканка із сиру кисломолочного 120 140
Соус молочний солодкий 30 40
Какао на молоці 150 180
П´ЯТНИЦЯ
СНІДАНОК
Суп молочний манний 150 180
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 20/4/5 30/10/5
ОБІД
Кабачкова ікра 20 40
Борщ буряковий зі сметаною 150/5 180/10
Макаронні вироби відварні 100 120
Котлета рибна 50 80
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 15 30
Сік 70 100
ВЕЧЕРЯ
Голубці ліниві з курячим м’ясом 150 170
Хліб пшеничний 15 20
Чай 150 160
Булка «Весіння» 50 75
Фрукти свіжі 80 125
ІІ ТИЖДЕНЬ
ПОНЕДІЛОК
СНІДАНОК
Ікра кабачкова 30 40
Каша пшенична в’язка 70 80
Яйце варене 20 40
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 30/4/5 40/10/6
Чай 150 160
ОБІД
Огірок солоний 20 30
Борщ український зі сметаною 150/5 180/15
Плов з м’ясом птиці 130 160
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 25 35
Компот із сухофруктів 120 150
ВЕЧЕРЯ
Сирники з сиру кисломолочного 120 140
Соус молочний солодкий 30 40
Какао на молоці 150 180
Печиво 20 50
Фрукти свіжі 80 125
ВІВТОРОК
СНІДАНОК
Суп молочний ячний 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 20/4/9 30/10/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
ОБІД
Салат із солоних овочів 40 50
Суп болгарський 150 180
Картопляне пюре 100 120
Суфле з риби 50 70
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 15 20
Компот із свіжих яблук 120 150
ВЕЧЕРЯ
Ікра бурячково-морквяна 50 60
Каша гречана 50 60
Оладки курячі 30 70
Хліб пшеничний 20 30
Сік 70 100
СЕРЕДА
СНІДАНОК
Каша пшоняна 70 80
Морква тушкована з яблуками 30 40
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 20/4/9 30/10/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
ОБІД
Борщ бурячковий зі сметаною 150/5 180/15
Макаронні вироби відварні 100 120
Тефтелі курячі 50/40 70/50
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 15 20
Компот зі свіжих яблук 120 150
ВЕЧЕРЯ
Каша молочна рисова 150 180
Чай 150 160
Хліб пшеничний 20 30
Булка «Плюшка» 50 75
Фрукти свіжі 40 125
ЧЕТВЕР
СНІДАНОК
Салат з солених огірків та цибулі 30 40
Картопля відварна з маслом вершковим 100 120
Котлета рибна 50 60
Хліб пшеничний 20 30
Сік 70 100
ОБІД
Суп з галушками 150/10 180/15
Рагу овочеве з відварним м’ясом птиці 150 170
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 25
Компот із сухофруктів 120 150
Печиво 20 50
ВЕЧЕРЯ
Суфле із сиру кисломолочного 100 130
Соус молочний солодкий 30 40
Какао на молоці 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим 15/3 25/10
П´ЯТНИЦЯ
СНІДАНОК
Каша манна молочна 150 180
Хліб пшеничний з маслом вершковим та сиром твердим 25/3/9 35/10/10
Напій розчинний з цикорієм на молоці 150 180
ОБІД
Розсольник 150 180
Печеня по-домашньому 150 180
Хліб житній 20 40
Хліб пшеничний 20 35
Компот із сухофруктів 120 150
Фрукти свіжі 40 125
ВЕЧЕРЯ
Ікра бурячкова 130 160
Суфле з риби 50 70
Пиріжок з рисом та яйцем 45 60
Сік 70 100

Тетяна Митрофанова

Кiлькiсть переглядiв: 34